/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO FOTO/ Tragedie în Capitală! Un bărbat, descoperit împușcat în casă

30 martie 2021, ora 16:01

UPDATE: Tragedie într-o familie din capitală. Un bărbat s-ar fi împușcat în cap dintr-o armă de vânătoare. Acesta a fost descoperit de soția sa, care a alertat poliția. Potrivit unei versiuni preliminare a oamenilor legii, acesta și-ar fi pus capăt zilelor. Deocamdată, nu se cunoaște, care ar fi fost motivul ce l-a determinat să recurgă la asemenea gest.

Tragedia s-a produs în acceastă după amiază, într-o locuință din sectorul Buiucani al capitalei. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost găsit de soția sa, cu o plagă la cap. Femeia a alertat poliția.

NATALIA STATI, ofițeră de presă, Poliția Capitalei: „În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 62 de ani, din arma de vânătoare pe care o deținea legal, și-a aplicat o plagă, prin împușcătură, în regiunea capului. La examinare de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât plaga cauzată prin împușcătură.”

Bărbatul nu a lăsat niciun bilețel de adio. Pe acest caz, a fost pornit un proces penal, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-a făcut să recurgă la un asemenea gest disperat, de a-și pune capăt zilelor.

Tragedie într-o familie din Capitală! Un bărbat de 62 de ani a fost găsit împușcat în propria locuință. 

Descoperirea macabră a fost făcută de soția acestuia, în după amiaza zilei de astăzi. Potrivit poliției, bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu o armă de vânătoare pe care o deținea legal. Acesta nu a lăsat niciun bilet de adio. Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram