Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, cere consilierului formațiunii din raionul Cahul, Sergiu Rența, să-și de-a demisia. Asta după ce funcționarul a prezentat dovezi pe rețelele sociale că s-a vaccinat împotriva virusului COVID-19, iar apoi a șters postarea de pe pagina sa de Facebook, menționând că s-a vaccinat peste Prut.

„Eu îi retrag mandatul de partid și îl rog să-și de-a demisia din funcția de consilier. Așa ceva nu se poate. Sergiu Rența, ai pașaport românesc, tu puteai să te duci în România și să te vaccinezi, dar să nu spui că te-ai imunizat și să ștergi postarea”, a spus Renato Usatîi.

Sergiu Rența, în vârstă de 37 de ani, a publicat pe pagina sa de Facebook o captură a certificatului de vaccinare împotriva COVID-19, care are inscripții atât în limba engleză, cât și în limba rusă.

Deși certificatul are inscripții în limba rusă, iar în momentul în care l-a publicat Sergiu Rența a indicat pe rețelele sociale locația Cahul, acesta dă asigurări că a fost imunizat în România.

„Ca cetățean și al României m-am vaccinat în România, vineri. Aici la Galați scriu și în limba rusă”, a spus consilierul pentru TV8.

Potrivit certificatului de vaccinare, Sergiu Rența a fost imunizat pe data de 26 martie curent cu un vaccin produs de Pfizer.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!