/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Usatîi cere consilierului „Partidului Nostru” din Cahul să-și dea demisia, după cazul suspect de vaccinare

missing
30 martie 2021, ora 14:45

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, cere consilierului formațiunii din raionul Cahul, Sergiu Rența, să-și de-a demisia. Asta după ce funcționarul a prezentat dovezi pe rețelele sociale că s-a vaccinat împotriva virusului COVID-19, iar apoi a șters postarea de pe pagina sa de Facebook, menționând că s-a vaccinat peste Prut.

„Eu îi retrag mandatul de partid și îl rog să-și de-a demisia din funcția de consilier. Așa ceva nu se poate. Sergiu Rența, ai pașaport românesc, tu puteai să te duci în România și să te vaccinezi, dar să nu spui că te-ai imunizat și să ștergi postarea”, a spus Renato Usatîi.

Sergiu Rența, în vârstă de 37 de ani, a publicat pe pagina sa de Facebook o captură a certificatului de vaccinare împotriva COVID-19, care are inscripții atât în limba engleză, cât și în limba rusă.

Deși certificatul are inscripții în limba rusă, iar în momentul în care l-a publicat Sergiu Rența a indicat pe rețelele sociale locația Cahul, acesta dă asigurări că a fost imunizat în România.

„Ca cetățean și al României m-am vaccinat în România, vineri. Aici la Galați scriu și în limba rusă”, a spus consilierul pentru TV8.

Potrivit certificatului de vaccinare, Sergiu Rența a fost imunizat pe data de 26 martie curent cu un vaccin produs de Pfizer.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram