Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

coronavirus

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 din R. Moldova, extinsă! Persoanele incluse în a doua etapă de imunizare

31 martie 2021, ora 15:44
Distribuie:

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 va fi extinsă pentru următoarele grupuri țintă, incluse în a doua etapă de vaccinare, precum adulții cu vârsta de peste 60 ani, a persoanelor cu comorbidități pentru care infecția COVID-19  prezintă un risc sporit.

Astfel, pentru organizarea eficientă a procesului de vaccinare, Agenția Națională pentru Sănătate Publică a distribuit 14.400 de doze de vaccin împotriva virusului către instituțiile medico-sanitare publice din țară, care fac parte din lotul de 50.400 doze de AstraZeneca, donate de România. „Restul vaccinurilor sunt securizate pentru administrarea celei de-a doua doze, persoanelor care s-au vaccinat cu prima doză”, spune Ministerul Sănătății.

Totodată, continuă vaccinarea lucrătorilor medicali din instituțiile medico-sanitare, inclusiv a personalului, beneficiarilor din cadrul Azilelor și Centrelor de Plasament temporar sau de lungă durată.

Până la ora actuală, au fost vaccinate împotriva COVID-19, 38 643 de persoane.

Acest articol a fost realizat cu suportul financiar al Fondului canadian pentru inițiative locale (CFLI)

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram