Deputatul Iurie Reniță și Octavian Țîcu s-au vaccinat împotriva Covid-19. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe o rețea socială de către cei doi aleși ai poporului. Totodată, Țîcu a menționat și în cadrul unui briefing de presă că s-a imunizat în România, la Iași.

„Vaccinul Pfizer-BIONTech de la Iași este cel mai eficient remediu pentru anticipatele parlamentare de la Chișinău. La treabă, dragi prieteni! Mulțumim România”, a scris Iurie Reniță pe pagina sa de Facebook.

„Ne-am vaccinat! Mulțumim România”, a adăugat Țîcu.

Amintim că, campania de vaccinare în Republica Moldova a început la 2 martie, după ce țara noastră a recepționat o donație din partea Guvernului României de peste 21 de mii de doze de ser AstraZenca. Până la data de 30 martie, aproximativ 39 de mii de persoane au fost vaccinate.

În acest moment sunt imunizate persoanele care fac parte din prima etapă a planului național de imunizare. este vorba de medici, lucrători din sistemul medical și studenții de la medicină. De luni, 30 martie, și beneficiarii azilurilor au început să fie imunizați.

Foto: Facebook/ Iurie Reniță

Foto: Facebook/ Octavian Țîcu

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!