/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/FOTO/ Doi deputați din Parlamentul R. Moldova s-au vaccinat împotriva Covid-19 la Iași

missing
31 martie 2021, ora 11:24

Deputatul Iurie Reniță și Octavian Țîcu s-au vaccinat împotriva Covid-19. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe o rețea socială de către cei doi aleși ai poporului. Totodată, Țîcu a menționat și în cadrul unui briefing de presă că s-a imunizat în România, la Iași.

„Vaccinul Pfizer-BIONTech de la Iași este cel mai eficient remediu pentru anticipatele parlamentare de la Chișinău. La treabă, dragi prieteni! Mulțumim România”, a scris Iurie Reniță pe pagina sa de Facebook.

„Ne-am vaccinat! Mulțumim România”, a adăugat Țîcu.

Amintim că, campania de vaccinare în Republica Moldova a început la 2 martie, după ce țara noastră a recepționat o donație din partea Guvernului României de peste 21 de mii de doze de ser AstraZenca. Până la data de 30 martie, aproximativ 39 de mii de persoane au fost vaccinate.

În acest moment sunt imunizate persoanele care fac parte din prima etapă a planului național de imunizare. este vorba de medici, lucrători din sistemul medical și studenții de la medicină. De luni, 30 martie, și beneficiarii azilurilor au început să fie imunizați.

Foto: Facebook/ Iurie Reniță

Foto: Facebook/ Octavian Țîcu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram