/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Raportul proiectului privind declararea stării de urgență, aprobat de Comisia juridică. Parlamentul va examina propunerea începând cu ora 14:00

missing
31 martie 2021, ora 12:57

Comisia juridică, numiri și imunități a aprobat, în ședința de astăzi, 31 martie, cu voturile a cinci membri, raportul la proiectul de Hotărâre privind declararea stării de urgență pe teritoriul Republicii Moldova, în perioada 1 aprilie – 30 mai 2021.

Astfel, începând de la ora 14:00, Parlamentul va examina propunerea Guvernului privind declararea stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Biroul permanent al Legislativului a aprobat examinarea acesteia în ședința plenară de astăzi.

Motivarea propunerii va fi prezentată de către prim-ministrul în exercițiu Aureliu Ciocoi. În cadrul ședinței urmează a fi examinat și Raportul Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova privind situația pandemică din țară și necesitatea declarării stării de urgență.

Alte subiecte nu au fost incluse în ordinea de zi a ședinței din 31 martie 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram