/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A mers împreună cu Dodon? Krasnoselski a plecat și el la Moscova

missing
01 aprilie 2021, ora 11:07

Pretinsul președinte al Transnistriei, Vadim Krasnoselski se află și el la Moscova. Potrivit site-ului oficial al așa – zisei administrații prezidențiale de la Tiraspol, Krasnoselski a ajuns miercuri seară în capitala Federației Ruse. 

Așa – zisul lider separatist va avea astăzi întâlniri în cadrul administrației președintelui rus, Vladimir Putin, în Duma de Stat, Consiliul Federațiilor, Ministerul de Externe și alte instituții, anunță pretinsa administrație prezidențială.

Joi seară,  la o oră de la instituirea stării de urgență în țară pentru următoarele 60 de zile, și președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon a plecat spre Moscova. Nu se cunosc însă detalii legate de această vizită. Într-o postare pe Facebook, Igor Dodon a scris că vizita sa la Moscova va dura două zile. Acesta a mai precizat că are planificate mai multe întrevederi la care ”va discuta chestiuni ce prezintă interes major pentru țară”, însă nu a oferit detalii.

Nu este însă clar dacă Dodon și Krasnoselski au zburat cu aceeași cursă. Am întrebat-o pe purtătoarea de cuvânt a socialiștilor dacă cei doi oficiali au mers împreună. Carmena Sterpu ne-a spus că fiecare a plecat pe cont propriu, iar vizitele nu sunt legate de alta.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram