Și premierul interimar, Aureliu Ciocoi, și-a depus declarația de avere și interese. Acesta declară un venit de peste 231 de mii de lei, care a fost obținut în timp ce a fost consilier prezidențial și ministru de Externe. Potrivit declarației de avere și interese din 2020, 123 027 de lei au fost obținuți din salariul de la Președinție. 

Ciocoi mai declară și un MercedesBenz GLK 320 CDI din 2009, pe care-l deține din 2017 și costă aproximativ 7500 de franci elvețieni.

Premierul interimar mai indică în declarația sa de avere și două conturi bancare, unul în străinătate pe care deține 35 000 de euro și altul în Republica Moldova, pe care are peste 30 de mii de lei.

În declarația sa de avere se mai regăsește și un apartament peste 130 de metri pătrați, care valorează 1 077 193 de lei, însă premierul interimar nu este proprietarul.

Vedeți mai jos declarația de avere a premierul interimar: 

Amintim că din 2020, Aureliu Ciocoi este ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, iar pe data de 31 decembrie 2020 a fost desemnat premier interimar.

În perioada martie – noiembrie 2020, acesta a deținut funcția de consilier prezidențial în domeniul politicii externe, când la conducerea țării se afla Igor Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!