/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/DOC/ Șefa statului și-a depus declarația de avere. Ce salariu a ridicat Maia Sandu de la Președinție, în 2020

missing
01 aprilie 2021, ora 10:22

Aproape 4400 de lei. Acesta este salariul ridicat de șefa statului, Maia Sandu, de la Președinție în 2020. Cel puțin asta se arată în declarația sa de avere și interese depusă de președinta Republicii Moldova. Precizăm că Maia Sandu a depus jurământul pe data de 24 decembrie 2020.

Totodată, șefa statului a menționat în declarație că deține aproape 400 de dolari, venit obținut din depuneri la instituțiile financiare, inclusiv din afara țării. Maia Sandu mai indică și apartamentul pe care-l deține în proprietate din 2003 și care valorează peste 440 de mii de lei.

În declarația de avere se regăsește și automobilul declarat anterior. Este vorba de o mașină de marcă Toyata, care valorează 170 de mii de lei, conform declarației.

Vedeți mai jos declarația de avere a șefei statului:

Maia Sandu a mai declarat și două conturi bancare, unul deschis în afara țării, iar altul la o bancă din Republica Moldova. Potrivit documentului, șefa statului declară că deține peste 17 mii de dolari la o bancă din SUA și, respectiv, 10 mii de lei pe contul bancar din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram