/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/Horoscop 1 aprilie/ Vărsătorii ar putea trece prin momente delicate în relația cu cei dragi

missing
01 aprilie 2021, ora 09:18

Horoscop Berbec – 1 aprilie 2021: Prinzi curaj, gândul îți zboară mai departe decât de obicei, dar există și riscul să exagerezi, făcând planuri fără acoperire, care depind de alții, iar părerea lor poate fi foarte diferită.

Horoscop Taur – 1 aprilie 2021: Ai nevoie de sprijin real din partea celor din familie, dar modul în care îl ceri arată mai degrabă dorința ta de a domina decât de a obține cooperarea lor.

Horoscop Gemeni – 1 aprilie 2021: Este o zi destul de explozivă, cu numeroase momente în care nu vei reuși să înțelegi mare lucru din ceea ce se petrece sub ochii tăi. Poate că nici nu e nevoie să înțelegi ceva acum.

Horoscop Rac – 1 aprilie 2021: S-ar putea să apară probleme mai puțin obișnuite la serviciu, provocate de neglijența sau de relele intenții ale cuiva. Înainte să te simți nedreptățit și să reacționezi, ar trebui să observi faptele cu atenție.

Horoscop Leu – 1 aprilie 2021: Este important să îți păstrezi entuziasmul și să îți dorești să rămâi optimist, în ciuda unor situații care par să te contrazică. Este bine să ții cont de propria intuiție, care te îndeamnă să-ți vezi de ale tale.

Horoscop Fecioară – 1 aprilie 2021: Este o zi a sincerității, dar știi deja că există și persoane care agreează mai mult minciuna. Este necesar să fii atent ce și cât crezi din ceea ce ți se spune și să tragi concluziile necesare.

Horoscop Balanță – 1 aprilie 2021: Poți afla lucruri despre care să spui că nu pot fi adevărate pentru că sunt prea urâte sau prea frumoase. Probabil că adevărul e la mijloc, acolo unde e întotdeauna.

Horoscop Scorpion – 1 aprilie 2021: Motivația financiară nu este și nu poate fi suficientă ca să faci tot ce ți-ai propus. Ai nevoie de ceva mai mult, de exemplu, de dorința de a progresa pe plan profesional, de a munci mai bine.

Horoscop Săgetător – 1 aprilie 2021: Atenția îți este ocupată, aproape în întregime, de cei dragi, de solicitările lor, și cele rostite, și cele nerostite. Este bine să îți păstrezi inima ușoară și să alungi gândurile negre.

Horoscop Capricorn – 1 aprilie 2021: Cei din familie vin cu idei bune, propuneri îndrăznețe și poate chiar cu mijloacele concrete pentru a realiza acele propuneri. E nevoie însă de o minte limpede, care să le judece pe toate.

Horoscop Vărsător – 1 aprilie 2021: S-ar putea să treci prin momente delicate în relația cu cei dragi, să spui ce îți vine la gură și să regreți apoi. Poate ar fi mai bine să-ți găsești ceva constructiv de făcut și să eviți disputele inutile.

Horoscop Pești – 1 aprilie 2021: Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este, din fericire, din categoria celor pe care tu le faci în mod obișnuit, să te retragi din situațiile tensionate în propriul univers interior.

Liberatea 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram