/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

10 troleibuze noi, asamblate la Chișinău, puse de astăzi pe linie pe străzile Capitalei

missing
02 aprilie 2021, ora 14:35

10 troleibuze noi au fost pus de astăzi pe linie, pe străzile Capitalei. Unitățile de transport au foost asamblate la Chișinău, anunță reprezentanții Primăriei. 

Troleibuzele sunt utilate cu sistemd de aer condiționat, dotate cu camere de supraveghere video și prize USB. De asemenea, unitățile de transport au blocurile optice pe bază de LED și oglinzi cu reglaj electric, dar și podea joasă, cu platformă retractabilă, pentru accesul călătorilor în scaun rulant.

Potrivit Primăriei Chișinău, de la începutul acestui an, pe rutele municipale au fost lansate 20 de troleibuze noi, toate asambllate în atelierul Regiei Transport Electric. Totodată, au fost puse în circulație cinci troebuze nooi articulate, produse în Belarus, 10 troleibuze clasice AKSM, 5 troleibuze articulate cu parcurs, de model Solaris, achiziționate din Riga și 10 troleibuze clasice cu parcurs, de model Skoda.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram