Aproape 46 de mii de oameni au fost imunizați în Republica Moldova, de la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.  Ministerul Sănătății de la Chișinău au anunțat că astăzi, 2 aprilie, serul a fost administrat la 3603 persoane.

La ora actuală, în Republica Moldova a început cea de-a doua etapă din cadrul campaniei naționale de vaccinare.

Ieri, 1 aprilie, a fost inaugurat primul centru municipal de vaccinare. Instituția este amplasată în incinta edificiului din str. Petru Rareș, 18, cu o suprafață totală de peste 400 m², transmisă în folosință gratuită de către Academia de Studii Economice din Moldova.

Centrul municipal de vaccinare va avea un program zilnic între orele 08:00 – 18:00, în zilele de odihnă 08:00 – 15:00. În cadrul Centrului sunt amenajate 6 posturi de vaccinare, iar fiecare post va putea imuniza cca 150 de persoane, astfel capacitatea zilnică de vaccinare este de 1000 persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!