Salvatorii din UTA Găgăuzia au deblocat o femeie în vârstă de 80 de ani din propria locuință, după ce aceasta nu răspundea de mai multe zile la apelurile apropiaților. Femeia era conștientă, dar se simțea rău și nu se putea mișca din pat.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:47. Rudele au solicitat intervenția pompierilor pentru deblocarea locuinței. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri din Comrat care în mai puțin de 3 minute au reușit să pătrundă în apartament.

Salvatorii s-au ridicat prin intermediul unei scări la etajul 2. Aceștia au pătruns în locuință prin balconul apartamentului, întrucât stăpâna casei a încuiat ușa și a lăsat cheia în lacăt.

Medicii din cadrul serviciului de urgență au acordat ajutorul medical necesar victimei.

Potrivit informațiilor IGSU de la începutul anului 2021, salvatorii și pompierii au intervenit în 574 de cazuri de deblocare a locuințelor.

Sursă foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI facebook

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!