/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ O femeie din Comrat, blocată în propria locuință. Salvatorii au intervenit pentru ajutor

missing
02 aprilie 2021, ora 08:52

Salvatorii din UTA Găgăuzia au deblocat o femeie în vârstă de 80 de ani din propria locuință, după ce aceasta nu răspundea de mai multe zile la apelurile apropiaților. Femeia era conștientă, dar se simțea rău și nu se putea mișca din pat.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:47. Rudele au solicitat intervenția pompierilor pentru deblocarea locuinței. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri din Comrat care în mai puțin de 3 minute au reușit să pătrundă în apartament.

Salvatorii s-au ridicat prin intermediul unei scări la etajul 2. Aceștia au pătruns în locuință prin balconul apartamentului, întrucât stăpâna casei a încuiat ușa și a lăsat cheia în lacăt.

Medicii din cadrul serviciului de urgență au acordat ajutorul medical necesar victimei.

Potrivit informațiilor IGSU de la începutul anului 2021, salvatorii și pompierii au intervenit în 574 de cazuri de deblocare a locuințelor.

Sursă foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI facebook

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram