/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/Horoscop 2 aprilie/ Fecioarele își regăsesc încrederea în sine

missing
02 aprilie 2021, ora 09:04

Horoscop Berbec – 2 aprilie 2021: Ai parte de o zi care poate aduce rezolvarea unor probleme sufletești care te-au consumat destul de mult. E de ajuns să fii sincer cu tine și să îți recunoști față de tine greșelile.

Horoscop Taur – 2 aprilie 2021: Apare o rază de speranță pe care o vei aprecia ca și cum ar fi un răsărit de soare, pentru că ți-a lipsit optimismul acesta. Este un moment bun ca să recunoști anumite exagerări care te-au ținut departe de cei dragi.

Horoscop Gemeni – 2 aprilie 2021: Este important să abordezi cu sinceritate orice problemă, mai ales în cuplu sau alte relații importante. Dacă vei reuși să evaluezi corect greșelile proprii, calea spre ceilalți îți este deschisă.

Horoscop Rac – 2 aprilie 2021: Ești beneficiarul unui context pozitiv, care îți oferă ce-ți trebuie pentru a repara podurile de legătură cu cei care contează în viața ta, fie ei superiorii sau persoanele mai în vârstă din familie.

Horoscop Leu – 2 aprilie 2021: Îți cresc aripile la loc, ești pregătit să-ți iei zborul în direcția planurilor la care tot lucrezi de ceva vreme. Îndoielile sunt și ele firești, dar vei renunța la ele pe parcurs.

Horoscop Fecioară – 2 aprilie 2021: Ai șansa de a privi cu mai multă încredere spre viitor, nu doar pentru că te apropii de oamenii de care ai nevoie, ci pentru că îți regăsești puterea de a crede în tine.

Horoscop Balanță – 2 aprilie 2021: Te simți bine, ai parte de sprijinul de care aveai nevoie pentru a te ocupa de realizarea celor mai importante dorințe. Încrederea e secretul, dar de acum înainte vei ști.

Horoscop Scorpion – 2 aprilie 2021: Este bine să nu te amesteci prea mult în problemele celor din mediul de la serviciu, ca să nu te trezești prins în complicații cărora nu le vei putea da de cap prea curând.

Horoscop Săgetător – 2 aprilie 2021: Cei dragi îți acordă mai multă atenție decât îți dai seama, ești principalul reper pentru ei și acest rol ar trebui să te facă să fii mai atent și mai responsabil, în orice moment.

Horoscop Capricorn – 2 aprilie 2021: Ai parte de un moment bun în familie și ar fi bine să îl apreciezi, ca să îl poți recrea în viitor, dacă vei dori acest lucru. Sinceritatea e cheia, dar nu e ușor de ajuns la ea.

Horoscop Vărsător – 2 aprilie 2021: Cei din jur te pot ajuta mai mult decât crezi, dar pentru asta ar trebui să discuți cu ei despre problemele tale. Este important să te exprimi, să spui ce te neliniștește.

Horoscop Pești – 2 aprilie 2021: În ciuda protestelor tale interioare, justificate sau nu, ești pe punctul de a-ți asuma un anumit rol în familie și în grupul din care faci parte. Poate ai avut impresia că nu vei face față și de aceea te-ai îndoit.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram