/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

În atenția moldovenilor stabiliți în peninsula Iberică. Din 12 aprilie își deschide ușile consulatul din Barcelona

missing
02 aprilie 2021, ora 11:09

În atenția cetățenilor moldoveni stabiliți cu traiul în peninsula Iberică, din 12 aprilie își deschide ușile Consulatul Republicii Moldova din Barcelona, capitala Cataloniei. Ministerului Afacerilor Externe a anunțat despre încheierea etapelor de înființare și organizare a acestuia. 

Consulatul general îndeamnă cetățenii moldoveni care vor să solicite servicii consulare să efectueze o programare prealabilă, disponibilă exclusiv online, accesând următorul link. Consulatul va începe recepționarea programărilor cetățenilor în circumscripția consulară Catalonia, Aragon, Valencia, Navarra, Insulele Baleare și Murcia.

Având în vedere necesitatea efectuării unor aranjamente de ordin tehnic, primirea cetățenilor în audiență va începe pentru următoarele servicii:
– acțiuni notariale;
– acte de stare civilă;
– emigrarea autorizată;
– renunțare/dobândire a cetățeniei;

Coordonatele de contact: Carrer de Corsega 329, cod poștal: 08037, numărul de telefon: +34634895940, email: barcelona@mfa.gov.md.

Informații detaliate cu privire la activitatea și serviciile prestate pot fi consultate pe pagina web a Consulatului general: barcelona.mfa.gov.md, iar activitatea acestuia poate fi urmărită și pe pagina Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram