În atenția cetățenilor moldoveni stabiliți cu traiul în peninsula Iberică, din 12 aprilie își deschide ușile Consulatul Republicii Moldova din Barcelona, capitala Cataloniei. Ministerului Afacerilor Externe a anunțat despre încheierea etapelor de înființare și organizare a acestuia. 

Consulatul general îndeamnă cetățenii moldoveni care vor să solicite servicii consulare să efectueze o programare prealabilă, disponibilă exclusiv online, accesând următorul link. Consulatul va începe recepționarea programărilor cetățenilor în circumscripția consulară Catalonia, Aragon, Valencia, Navarra, Insulele Baleare și Murcia.

Având în vedere necesitatea efectuării unor aranjamente de ordin tehnic, primirea cetățenilor în audiență va începe pentru următoarele servicii:
– acțiuni notariale;
– acte de stare civilă;
– emigrarea autorizată;
– renunțare/dobândire a cetățeniei;

Coordonatele de contact: Carrer de Corsega 329, cod poștal: 08037, numărul de telefon: +34634895940, email: barcelona@mfa.gov.md.

Informații detaliate cu privire la activitatea și serviciile prestate pot fi consultate pe pagina web a Consulatului general: barcelona.mfa.gov.md, iar activitatea acestuia poate fi urmărită și pe pagina Facebook.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!