Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina ziua 884: Atacuri cu drone, erou arestat, catastrofa din Rusia și soluția rapidă! Putin vrea un NATO

Regim special de activitate în trei judecătorii din țară

missing
02 aprilie 2021, ora 17:33

În scopul prevenirii răspândirii iminente a virusului COVID-19, judecătoriile Hîncești, Edineț și Comrat anunță au aprobat un regim special de muncă. 

Astfel, judecătoria Hîncești a stabilt un regim special de muncă, pe perioada 01 – 18 aprilie 2021. Potrivit unei dispoziții, accesul persoanelor străine în incinta judecătoriei este strict interzis. Persoanele ce au calitate de participant într-o cauză civilă, penală sau administrativă, aflată pe rolul judecătoriei, pot depune cererile și demersurile exclusiv prin intermediul poștei electronice.

Judecătoria Edineț, a emis un ordin prin care prelungește regimul special de muncă până la data de 18 aprilie 2021, inclusiv, cu menținerea timpului de lucru începând cu ora 08:00 până la 17:00, cu pauza de masa de la ora 12:00 până la ora 13:00.

La fel și Judecătoria Comrat, a adoptat o dispoziție prin care au stabilit prelungirea regimului special de activitate până la 18 aprilie 2021. Dispoziția arată expres că se vor analiza doar cauzele  care nu suferă amânare.

Precizăm că pe 31 martie, Președintele Judecătoriei Chișinău, Radu Țurcanu a dispus prelungirea regimului special de lucru până la data de 5 aprilie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram