/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Nu mai arunca medicamentele expirate la gunoi! O farmacie le colectează

missing
03 aprilie 2021, ora 12:18

Nu mai arunca medicamentele expirate la gunoi! Din 5 aprilie, Farmacia Felicia le colectează, pentru ca ulterior să le supună unui proces special de distrugere. 

Reprezentanții farmaciei susțin că vor colecta de la cetățeni inclusiv ambalaje din plastic, precum și dispozitive medicale. Pentru siguranță, nu vor fi acceptate termometrele cu mercur, măștile și mănușile de unică folosință, precum și echipamentele de protecție împotriva COVID – 19. De asemenea, nu vor fi colectate seringile, acele de la glucometre și echipamentele care au în componența lor substanțe radioactive.

Medicamentele expirate, ambalajele și dispozitivele medicale defecte pot fi colectat la următoarele adrese: Str. Calea Ieșilor, 3/2, Bd. Grigore Vieru, 13, Str. Kiev, 11, Bd. Dacia, 21/6, Str. Ion Dumeniuc, 12

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram