/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Imagini terifiante la marginea Chișinăului! Un morman de oase, aruncat într-o fârșie forestieră

missing
04 aprilie 2021, ora 12:02

Imagini desprinse din filmele de groază la marginea Chișinăului. Un morman de oase a fost aruncat într-o fâșie forestieră din apropierea unui hotel de cinci stele. Ciolanele, care seamănă a fi de vită, au fost împrăștiate de câini peste tot, iar mirosul este insuportabil.

„Puținii dintre trecători cu care am reușit să vorbim spun că oasele ar fi aici de vreo săptămână, timp în care au stat la soare și au reușit să se strice. Astfel că acum este un miros insuportabil care nu poate fi transmis prin camera de luat vederi”.

Mormanul de oase se alfă la marginea unei fâșii forestiere, la mai puțin de un kilometru de bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al Capitalei. Ciolanele au fost împrăștiate peste tot de câini, astfel că, pieisajul îți face pielea de găină. Acest tânăr se plimba împreună cu un prieten când a descoperit grămada de oase.

Tânărul susține că autoritățile ar trebui să intervină și să identifice persoanele care au aruncat aceste oase.

Am încercat să obținem o reacție de la pretorul sectorului Botanica în legătură cu acest caz, însă funcționarul avea telefonul deconectat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram