/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Unele străzi din Capitală, uitate de autorități. Sunt pline de gropi și denivelări

missing
04 aprilie 2021, ora 21:00

Gropi, denivelări și trotuare lipsă. Așa arată unele străzi din Capitală care parcă au fost uitate de autorități. Acestea nu au fost reabilitate niciodată, iar șoferii se plâng că sunt nevoiți să își golească buzunarele la service-urile auto. Situația nu este mai bună nici pe drumurile dintre curțile blocurilor, acolo unde plimbările cu căruciorul au devenit adevărate provocări pentru tinerii părinți.

În cartierul Poșta Veche din sectorul Rîșcani al capitalei mai multe străzi arată ca după război. Una dintre ele este și Liviu Damian. Șoferii care circulă zilnic pe acest drum spun că sunt nevoiți să-și golească periodic buzunarele pentru reparația mașinilor.

Iar locuitorii de pe strada Constructorilor spun că acest drum nu a fost reparat niciodată, astfel că mersul cu mașina e un adevărat chin pentru ei. Oamenii povestesc că au scris nenumărate plângeri și au cerut autorităților să repare această stradă s-au ales doar cu promisiuni goale.

Nici pe strada Calea Orheiului situația nu este mai bună. Drumurile dintre curțile blocurilor arată jalnic, iar tinerii părinți spun că plimbatul cu cărucioarele este o mare provocare.

Și autoritățile municipale recunosc că aceste străzi nu au fost reabilitate de ani buni.

Plombarea gropilor de pe străzi urma să fie deja în plin proces. Totuși, acest proces bate pasul pe loc, din cauza unor proceduri birocratice. Reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor au declarat anterior că lucrările de reparație ar putea demara la începutul lunii mai, după ce vor fi semnate contractele cu agenții economici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram