/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Vulcanul din Islanda, care a erupt acum două săptămâni, o adevărată atracție turistică. Printre norocoși se numără și o moldoveancă

missing
04 aprilie 2021, ora 21:43

Vulcanul din Islanda, care a erupt acum două săptămâni, a devenit o adevărată atracție turistică. Mii de oameni au mers să vadă pe viu spectacolul naturii. Printre norocoși se numără și o moldoveancă stabilită de mai mulți ani în Islanda.

Marcela Slobodaniuc este o moldoveancă stabilită de mai mulți ani în Islanda. Ca și mulți turiști a fost atrasă de frumusețea vulcanului care a devenit viral pe tot globul.

Tânăra a rămas impresionată și ne-a împărtășit emoțiile trăite acolo. Marcela ne-a povestit că într-adevăr se adună mulți turiști. Oamenii vin să vadă pe viu acest spectacol al naturii. Marcela spune că mulți islandezi s-au pornit chiar în noaptea când a erupt vulcanul însă nu li s-a permis să se apropie de acea zonă.

Întrucât lava se mişcă lent, vizitatorii s-au putut apropia să surprindă cele mai bune imagini, iar unii au făcut grătar.

Vulcanul se află la o distanţă de 40 de kilometri de capitala Islandei. Deocamdată, acesta nu reprezintă un pericol pentru localităţile din preajmă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram