Vulcanul din Islanda, care a erupt acum două săptămâni, a devenit o adevărată atracție turistică. Mii de oameni au mers să vadă pe viu spectacolul naturii. Printre norocoși se numără și o moldoveancă stabilită de mai mulți ani în Islanda.

Marcela Slobodaniuc este o moldoveancă stabilită de mai mulți ani în Islanda. Ca și mulți turiști a fost atrasă de frumusețea vulcanului care a devenit viral pe tot globul.

Tânăra a rămas impresionată și ne-a împărtășit emoțiile trăite acolo. Marcela ne-a povestit că într-adevăr se adună mulți turiști. Oamenii vin să vadă pe viu acest spectacol al naturii. Marcela spune că mulți islandezi s-au pornit chiar în noaptea când a erupt vulcanul însă nu li s-a permis să se apropie de acea zonă.

Întrucât lava se mişcă lent, vizitatorii s-au putut apropia să surprindă cele mai bune imagini, iar unii au făcut grătar.

Vulcanul se află la o distanţă de 40 de kilometri de capitala Islandei. Deocamdată, acesta nu reprezintă un pericol pentru localităţile din preajmă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!