/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Zeci de mii de țigări, descoperite într-un automobil. Șoferul riscă o amendă

missing
05 aprilie 2021, ora 09:29

Zeci de mii de țigări fără acte de proveniență au fost depistate într-un automobil de către angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP. În acest caz este suspect un tânăr de 27 de ani, iar cazul a fost depistat pe traseul dintre satele Chirsova și Congaz.

În urma unui controlului al automobilului, inspectorii de patrulare din sudul țării au depistat că șoferul transporta 70 mii de țigări. Marfa fiind ulterior confiscată.

Conform legislației în vigoare, dacă va fi găsit vinovat de transportarea mărfurilor fără dovada originii și a provenienței lor, șoferul riscă o amendă de la 3 000 la 4 500 de lei.

Sursă foto: facebook Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram