/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, flăcări în Rusia și atac la Harkov! SUA încep să trimită noul ajutor Kievului

La o săptămână distanță, Greceanîi a convocat o nouă ședință de seară cu membrii Guvernului în exercițiu

missing
05 aprilie 2021, ora 19:14

La o săptămână distanță, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a convocat o nouă ședință cu membrii Guvernului în exercițiu, condus de prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi. La întrunire a participat și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Principalele subiecte discutate au fost: evoluția situației pandemice, eficiența noilor restricții și procesul de vaccinare în țara noastră.

„A fost analizată situația actuală a pandemiei de COVID-19, care continuă să fie una alarmantă și care înregistrează un număr mare de decese și persoane aflate în terapie intensivă. S-au evaluat restricțiile actuale si s-a examinat posibilitatea revizuirii unora, precum și a introducerii altora”, se arată într-un comunicat al Parlamentului.

Acum o săptămână speakerul Zinaida Greceanîi a convocat o altă ședință cu membrii Guvernului în exercițiu, în frunte cu prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, și cu consilierii președintelui Parlamentului.

Precum și astăzi, la ședință a fost evaluată starea pandemică. Zinaida Greceanîi a remarcat că Parlamentul este gata sa susțină orice inițiativă a Guvernului și Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) pentru a depăși situația dificilă și a oferi atribuții suplimentare în acest sens.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram