La o săptămână distanță, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a convocat o nouă ședință cu membrii Guvernului în exercițiu, condus de prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi. La întrunire a participat și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Principalele subiecte discutate au fost: evoluția situației pandemice, eficiența noilor restricții și procesul de vaccinare în țara noastră.

„A fost analizată situația actuală a pandemiei de COVID-19, care continuă să fie una alarmantă și care înregistrează un număr mare de decese și persoane aflate în terapie intensivă. S-au evaluat restricțiile actuale si s-a examinat posibilitatea revizuirii unora, precum și a introducerii altora”, se arată într-un comunicat al Parlamentului.

Acum o săptămână speakerul Zinaida Greceanîi a convocat o altă ședință cu membrii Guvernului în exercițiu, în frunte cu prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, și cu consilierii președintelui Parlamentului.

Precum și astăzi, la ședință a fost evaluată starea pandemică. Zinaida Greceanîi a remarcat că Parlamentul este gata sa susțină orice inițiativă a Guvernului și Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) pentru a depăși situația dificilă și a oferi atribuții suplimentare în acest sens.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!