Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina ziua 884: Atacuri cu drone, erou arestat, catastrofa din Rusia și soluția rapidă! Putin vrea un NATO

Peste 49 de mii de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19. Numărul celor imunizați în ultimele 24 de ore

missing
05 aprilie 2021, ora 17:52

Bilanțul persoanelor care s-au vaccinate împotriva noului coronavirus a ajuns la 49 624 de persoane în Republica Moldova. Datele au fost prezentate de către Agenția Națională pentru Sănătate Publică și Ministerul Sănătății, pe 5 aprilie curent.

În total, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 2 100 de persoane. În prezent, în Republica Moldova se desfășoară a doua etapă a campaniei de vaccinare. Grupurile țintă incluse în a doua etapă de vaccinare sunt adulții cu vârsta de peste 60 ani și persoanele cu comorbidități pentru care infecția COVID-19 prezintă un risc sporit.

Totodată, continuă vaccinarea lucrătorilor medicali din instituțiile medico-sanitare, inclusiv a personalului, beneficiarilor din cadrul azilelor și centrelor de plasament temporar sau de lungă durată.

Amintim că pe 1 aprilie curent, la Chișinău a fost inaugurat primul Centru municipal de vaccinare împotriva COVID – 19. Acesta va activa în zilele de luni până vineri de la ora 08:00 la 18:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică de la 08:00 la 15:00.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram