/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Disensiuni în Comisia pentru Situații Excepționale. Nagacevschi: „Ultima ședință a fost destul de aprinsă”

missing
06 aprilie 2021, ora 10:55

Sunt disensiuni în Comisia pentru Situații Excepționale. Membrul CSE, ministrul în exercițiu al Justiției, Fadei Nagacevschi, a spus că în cadrul acesteia sunt polemici pe unele subiecte. Declarații în acest sens au fost făcute la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8. 

„Ultima ședință a fost destul de aprinsă, am avut polemici pe mai multe subiecte. La o anumită etapă am anunțat că m-am și retras de la ședința CSE. A fost un concurs de circumstanțe. S-au creat anumite situații incerte pe interiorul CSE și au fost aprobate anumite elemente care reprezintă o eroare”, a spus Fadei Nagacevschi.

Întrebat cum comentează unul dintre mesajele lansate în spațiul public în care a declarat că CSE nu este platformă pentru PR politic, dar pentru lupta cu pandemia, ministrul în exercițiu a spus că:

„Va veni momentul când eu o să discut public. Eu ce am avut de spus am spus în acel mesaj. Astăzi mă bucur că noi revenim la normalitate și sunt convins că CSE se va consolida și va acționa pentru a gestiona pandemia”.

Menționăm că din componența CSE face parte doar un singur reprezentant al Ministerului Sănătății. Luni premierul interimar a anunțat că unele decizii ale Comisiei vor fi revizuite. Printre acestea se numără și permisiunea de a ieși în parcuri, pe teritoriul întregii țări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram