/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/FOTO VIDEO/ Accident fatal la Rezina. Un bărbat a murit după ce nu a cedat trecerea unui camion

missing
06 aprilie 2021, ora 20:41

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a decedat după ce automobilul pe care îl conducea a fost tamponată de un camion. Accidentul s-a produs în această seară, în jurul orei 18:38, pe traseul R-20.

Ofițera de presă a IP Rezina, Elena Băetrău, a declarat pentru tv8.md că polițiștii din Rezina au fost alertați de către un bărbat, care a comunicat că, pe traseul R-20 în preajma satului Cinișeuți, a avut loc un accident rutier cu implicarea a două unități de transport.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 56 de ani, fiind la volanul unui automobil de marcă Volvo, care se deplasa din direcția satului Cinișeuți r. Rezina, a ignorat cerințele indicatorului 2.1 din RCR, deplasându-se pe un drum secundar, nu s-a asigurat și nu a cedat trecerea.

Ca urmare a fost tamponat lateral de către un camion de tonaj mare de model DAF FT care tracta o remorcă. Camionul se deplasa regulamentar pe un drum cu prioritate.

Din cauza traumelor primite, șoferul mașinii a decedat până la sosirea ambulanței. Conducătorul autocamionului, supus testării alcoolscopice, a arătat rezultatul final de 0.00mg/l, iar de la persoana decedata se va preleva proba biologica.

Sursa: IP Rezina

Sursa: IP Rezina

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram