Avarie la o conductă de gaz din centrul Capitalei! În urma defecțiunii, cel puțin 211 consumatori de pe străzile Odessa și Melestiu au rămas fără gaze naturale.

Potrivit pompierilor, o conductă subterană s-a deteriorat după ce un grup de munictori au efectuat în zonă lucrări de foraj și a avut loc o scurgere de gaze.

Pemtru că exista pericol de explozie, 37 de persoane dintr-un bloc cu cinci etaje de pe strada Melestiu, inclusiv șapte minori, au fost evacuați aseară de urgență.

Reprezentanții de la Primăria Chișinău susțin că în prezent, o echipă de la „Chișinău Gaz” se află pe teren pentru a remedia situația.

„Echipa de intervenție a S.R.L „Chișinău Gaz” se află pe teren pentru remedierea situației de avariere, astfel ca până la orele 13:00, locuitorii din cartierele vizate, să beneficieze de serviciile de alimentare cu gaze naturale, la parametri obișnuiți”, se menționează în comunicatul de la Primărie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!