/VIDEO/ Avarie la o conductă de gaze din Capitală! 211 consumatori, afectați de defecțiune

missing
06 aprilie 2021, ora 09:01

Avarie la o conductă de gaz din centrul Capitalei! În urma defecțiunii, cel puțin 211 consumatori de pe străzile Odessa și Melestiu au rămas fără gaze naturale.

Potrivit pompierilor, o conductă subterană s-a deteriorat după ce un grup de munictori au efectuat în zonă lucrări de foraj și a avut loc o scurgere de gaze.

Pemtru că exista pericol de explozie, 37 de persoane dintr-un bloc cu cinci etaje de pe strada Melestiu, inclusiv șapte minori, au fost evacuați aseară de urgență.

Reprezentanții de la Primăria Chișinău susțin că în prezent, o echipă de la „Chișinău Gaz” se află pe teren pentru a remedia situația.

„Echipa de intervenție a S.R.L „Chișinău Gaz” se află pe teren pentru remedierea situației de avariere, astfel ca până la orele 13:00, locuitorii din cartierele vizate, să beneficieze de serviciile de alimentare cu gaze naturale, la parametri obișnuiți”, se menționează în comunicatul de la Primărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram