/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Noua carte de vizită a Capitalei. Newton House construiește o nouă casă inteligentă și modernă la Botanica

missing
06 aprilie 2021, ora 06:50

În lumea imobiliară, compania Newton House și-a meritat pe deplin buna reputație datorită complexului construit în sectorul Buiucani, între parcurile Dendrarium și Valea Morilor, care urmează să fie dat în exploatare în primăvara acestui an. Izolat de aglomerația străzilor principale și în apropiere de centre de agrement, piață, magazine și școli, complexul garantează confortul locatarilor și sentimentul că au totul la îndemână.

Așadar, compania a decis să realizeze mai mult decât a promis. Anume datorită acestui fapt, la Newton House Buiucani pereții sunt construiți în trei straturi, izolarea este una de calitate, iar curtea – spațioasă și luminoasă, cu mai multe terenuri de joacă, wi-fi gratuit și fără acces pentru mașini. Automobilele, în schimb, pot fi parcate în subterană. Tot aici, la solicitarea locatarilor, în scurt timp va apărea și o grădiniță pentru copii. Mai mult, aici sunt implementate cele mai moderne sisteme pentru confortul locuitorilor, deoarece Newton House este, în primul rând, o casă inteligentă.

Și în cazul complexului locativ ce urmează să fie realizat la Botanica, compania a acceptat toate cerințele autorităților și chiar mai mult.

Totodată, 70 la sută din locatari vor fi asigurați cel puțin cu câte un loc de parcare, instituții educaționale necesare, iar pe teritoriu va fi construit un complex sportiv cu bazin de înot. Iar pentru a păstra aspectul estetic al zonei, aici vor fi amenajate spații verzi și un havuz cu instalație artistică.

Și asta pentru că în primul rând, compania de construcții are drept scop îmbunătățirea aspectului orașului și revitalizarea lui. Newton House nu e doar un Complex Locativ Inteligent, dar un stil de viață, pe care îl meriți: modern, sigur și confortabil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram