/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un tânăr de la Nisporeni a murit după ce a fost împins de pe un pod. Momentul șocant al tragediei

06 aprilie 2021, ora 17:07

Caz șocant în orașul Nisporeni! Un tânăr de 28 de ani a murit după ce un individ, cu care avea un conflict mai vechi, izbucnit pe rețelele de socializare, l-a împins de pe un pod, de la o înălțime de aproximativ doi metri.

Incidentul s-a produs în data de 31 martie, în parcul din centrul localității și a fost surprins de camerele de supraveghere. Vă avertizăm cu urmează imagini cu puternic impact emoțional.

În imagini se vede cum victima stătea pe o bancă alături de alți amici, când de el s-a apropiat agresorul, un tânăr de 19 ani. Tinerii s-au certat câteva secunde, după care s-a trecut la violență. Bărbatul a fost lovit puternic cu pumnul în față, după care a fost împins de pe pod.

Victima de 28 de ani s-a ales cu traumatism vertebro-modular închis grav, luxația vertebrei C5 și contuzia medulară și a murit în data de 5 aprilie, în secția de reanimare a Institutului de Medicină Urgentă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru huliganism și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Individul agresor a fost reținut de oamenii legii și riscă ani grei de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram