Premierul în exercițiu Aureliu Ciocoi a anunțat că următoarea ședință a Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE) va avea loc pe 8 aprilie, iar în cadrul acesteia va fi eliminată restricția prin care se interzicea ieșirile în parcuri. 

„Mâine avem următoarea ședință a CSE în cadrul căreia cu siguranță acest punct va fi redactat și adus la realitate”, a spus Aureliu Ciocoi în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la „TV8”.

Întrebat dacă mai sunt restricții care trebuie redactate sau eliminate, premierul în exercițiu a spus: „noi menținem ora marțială de 23:00 până la 05:00, care ajută se nu determinăm cetățenii să facă chefuri la domiciliu”.

Pe 31 martie în Republica Moldova a fost instituită stare de urgență pentru 60 de zile. A doua zi CSE a anunțat noi restricții. Ulterior, comisiile locale din municipiile Chișinău și Bălți au emis hotărâri care prevăd că ieșirile în parcuri sunt permise.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!