/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Când va avea loc următoarea ședință a Comisiei pentru Situații Excepționale. Răspunsul premierului în exercițiu

missing
07 aprilie 2021, ora 21:49

Premierul în exercițiu Aureliu Ciocoi a anunțat că următoarea ședință a Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE) va avea loc pe 8 aprilie, iar în cadrul acesteia va fi eliminată restricția prin care se interzicea ieșirile în parcuri. 

„Mâine avem următoarea ședință a CSE în cadrul căreia cu siguranță acest punct va fi redactat și adus la realitate”, a spus Aureliu Ciocoi în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la „TV8”.

Întrebat dacă mai sunt restricții care trebuie redactate sau eliminate, premierul în exercițiu a spus: „noi menținem ora marțială de 23:00 până la 05:00, care ajută se nu determinăm cetățenii să facă chefuri la domiciliu”.

Pe 31 martie în Republica Moldova a fost instituită stare de urgență pentru 60 de zile. A doua zi CSE a anunțat noi restricții. Ulterior, comisiile locale din municipiile Chișinău și Bălți au emis hotărâri care prevăd că ieșirile în parcuri sunt permise.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram