/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Iarna nu se lasă dusă nici în luna aprilie. În mai multe localități din țară a nins

missing
07 aprilie 2021, ora 23:26

Iarna nu se lasă dusă nici în luna aprilie. În mai multe raioane ale țării a nins astăzi ca în mijlocul iernii. La nord, zăpada s-a așternut într-n strat gros, iar în Chișinău aceasta a căzut mai mult sub formă de lapoviță. Pentru unii șoferi, fulgii din aprilie au creat ambuteiaje, iar pentru alții – au fost un motiv de bucurie

În mai multe localități din țară, astăzi, a plouat. În raioanele de centru a fost chiciură, iar la nord, a nins ca în plină iarnă.

Și în Chisinău, astăzi, a nins. Precipitațiile mixte au dat bătăi de cap șoferilor, care au avut drum prin capitală, deoarece pe multe segmente s-au format ambuteiaje. Au avut nevoie de mai multă prudență și conducătorii auto care și-au schimbat cauciucurile de iarnă pe cele de vară. Mulți dintre ei, neau spus, însă, că și în anii trecuți au fost cazuri când a nins în luna aprilie, așa că au decis să mai aștepte ceva timp pănă să-și schimbe pneurile.

Meteorologul cu care am luat legătura ne-a spus că acesta este vorba despre un ciclon care vine din nordul Europei. Din această cauză, temperaturile au scăzut. Potrivit specialistului, după trecerea acestui front atmosferic, temperaturile vor crește ușor.

Potrivit meteorologilor, la noapte, la fel, se așteaptă o scădere a temperaturii până al minus 5 grade Celsius, iar mâine, temperaturile vor oscila între 6 și 8 grade cu plus. Peste o săptămână, temperaturile vor fi deja conforme lunii aprilie, așa că se vor înregistra și până la 19 grade cu plus, în timpul zilei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram