Război în Ucraina, ziua 395: Zelenski explică de ce întârzie contraofensiva. Oligarh din Rusia: "Trăim ca babuinii din Africa"

Caz ieșit din comun la un liceu din Chișinău! Persoane necunoscute și-au expus organele genitale în timpul lecțiilor online

08 aprilie 2021, ora 11:41

Directorul Liceului „Mihail Sadoveanu” din Capitală a înaintat un demers șefului Direcției investigații, infracțiuni informatice al Inspectoratului Național de Investigații (INI) prin care a solicitat inițierea unei anchete, după ce, potrivit lui, persoane necunoscute și-au expus organele genitale la camerele de luat vederi, în timp ce elevii claselor a șasea și a șaptea „B” desfășurau lecții online. 

Directorul Ion Popov spune că administrația cere de la șeful Direcției, Iurie Cațer, inițierea unei anchete, după ce în ziua de 6 aprilie, între orele 9:00 – 10:45, au fost înregistrate două cazuri de intervenție ilegală a unor persoane necunoscute, care au perturbat lecțiile organizate online prin injurii, expresii indecente și expunerea organelor genitale in fața camerelor de luat vederi.

Directorul instituției a informat că astfel de cazuri de intervenție a persoanelor străine la lecțiile organizate online au mai fost înregistrate anterior, dar în ultimul timp sau întețit și au căpătat un caracter agresiv, intolerabil, iar profesorii și elevii sunt puși în situația de a fi martorii unor scene inacceptabile în mediul educațional.

 

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram