Primăria municipiului Chișinău informează că spațiile cu suprafața de 1730 m², amplasate în patru etaje ale unei clădiri din centrul orașului au revenit în proprietatea municipalității.

Conform informațiilor, încăperile edificiului situat pe strada Armenească, 45-a, au fost acaparate anterior prin diferite scheme frauduloase.

Primarul General, Ion Ceban, a menționat că juriștii municipalității în comun cu executorul judecătoresc au întreprins toate acțiunile legale în vederea returnării acestor încăperi de care municipalitatea a fost deposedată ilegal.

„În urma acțiunilor întreprinse, din încăperile menționate au fost evacuate persoanele care ocupau abuziv spațiile respective, fără a achita nimic în bugetul municipal. În continuare, municipalitatea va putea valorifica drepturile sale în calitate de proprietar al încăperilor menționate”, se arată într-un comunicat.

Amintim că anterior, în posesia Primăriei Chișinău au revenit și mai multe terenuri și încăperi, care la fel au fost înstrăinate prin diverse scheme ilegale.

Foto: chisinau.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!