/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/Horoscop 8 aprilie/ Gemenii ar fi bine să facă efortul necesar pentru a lăsa deoparte ideea preconcepută

missing
08 aprilie 2021, ora 08:04

Horoscop 8 aprilie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 8 aprilie 2021: S-ar putea să fie destul de greu de acceptat ritmul mai lent cu care vine această zi și din acest motiv să simți nevoia să accelerezi totul, chiar și cu riscul unor pierderi.

Horoscop Taur – 8 aprilie 2021: Este important să ții cont de părerile prietenilor sau ale rudelor, dar fără să faci din ele o bază pentru decizii majore. Și așa există riscul să trăiești dezamăgiri pe care crezi că ți le provoacă alții.

Horoscop Gemeni – 8 aprilie 2021: Ar fi bine să faci efortul necesar pentru a lăsa deoparte orice idee preconcepută, înainte de a judeca situațiile pe care le trăiești acum, ca să nu ajungi la concluzii greșite despre tine și ceilalți.

Horoscop Rac – 8 aprilie 2021: E un amestec de stări și emoții care nu te bucură în vreun fel, dar pare mai ușor de suportat decât tensiunea din ultimele zile. Poți alege, tocmai pentru că e un amestec, ceea ce ți se pare bun pentru tine.

Horoscop Leu – 8 aprilie 2021: Chiar dacă ziua vine cu un ritm mai lent și cu o invitație la calm, tot vei reuși să-ți faci treburile. Doar că nu vei avea viteza de altădată, vei fi mai lent, dar la fel de motivat să lucrezi.

Horoscop Fecioară – 8 aprilie 2021: Dincolo de micile sau marile animozităț care pot să apară în relațiile principale, vei avea parte de o zi agreabilă, cu condiția să lași de la tine și să nu exagerezi cu grija pentru detalii.

Horoscop Balanță – 8 aprilie 2021: Situațiile de la locul de muncă te motivează, dar te pot și îngrijora. Grijile de felul acesta nu sunt decât un consum inutil, dacă nu sunt urmate de căutarea activă a unor soluții.

Horoscop Scorpion – 8 aprilie 2021: Ești sincer preocupat de cei dragi, de sentimentele și emoțiile pe care le trăiesc acum. Dar știi prea bine că nu poți trăi în locul lor și nici nu poți judeca aceste lucruri în locul lor.

Horoscop Săgetător – 8 aprilie 2021: Este important să îți respecți propriul ritm și să o lași mai moale, inclusiv cu treburile tale preferate, cum ar fi cele legate de casă, locuință sau gospodărie.

Horoscop Capricorn – 8 aprilie 2021: Cei din imediata apropiere, care te pot influența cel mai mult, sunt ocupați cu altceva, nu îți acordă atenția dorită. Asta nu înseamnă însă că ești mai puțin important pentru ei.

Horoscop Vărsător – 8 aprilie 2021: Bine ar fi să încerci să schimbi ceva în modul în care evaluezi situațiile neplăcute sau inacceptabile, ca să te eliberezi sau măcar să începi să te eliberezi de aceste poveri.

Horoscop Pești – 8 aprilie 2021: Ești în elementul tău, dar nu e neapărat o veste bună, pentru că s-ar putea să-ți dai drumul la gură și să spui și ceea ce nu trebuie, cui nu trebuie ori într-un moment nepotrivit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram