Prevederea care interzicea plimbările în parcuri, a fost anulată. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de Comisia pentru Situații Excepționale.

„Vin cu scuzele de rigoare pentru anumite decizii în prima ședință a CSE care au provoiat neclarități, lucru corectat astăzi”, a declarat după ședința CSE, premierul interimar al țării, Aureliu Ciocoi.

Astfel, în perioada stării de urgență, este permisă aflarea în parcuri și fâșii forestiere, în grupuri nu mai mari de trei persoane. Excepție fac membrii unei si aceleiași familii.

De asemenea, vor fi reluate antrenamentele sportive pentru participare la turneele internaționale. Totodată, este posibilă reluarea competițiilor sportive în aer liber, fără prezența spectatorilor și cu respectarea tuturor măsurilor sanitare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!