/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

ULTIMĂ ORĂ! Prevederea care interzicea plimbările în parcuri, ANULATĂ de CSE

08 aprilie 2021, ora 14:07

Prevederea care interzicea plimbările în parcuri, a fost anulată. Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de Comisia pentru Situații Excepționale.

„Vin cu scuzele de rigoare pentru anumite decizii în prima ședință a CSE care au provoiat neclarități, lucru corectat astăzi”, a declarat după ședința CSE, premierul interimar al țării, Aureliu Ciocoi.

Astfel, în perioada stării de urgență, este permisă aflarea în parcuri și fâșii forestiere, în grupuri nu mai mari de trei persoane. Excepție fac membrii unei si aceleiași familii.

De asemenea, vor fi reluate antrenamentele sportive pentru participare la turneele internaționale. Totodată, este posibilă reluarea competițiilor sportive în aer liber, fără prezența spectatorilor și cu respectarea tuturor măsurilor sanitare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram