/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Urmează o nouă ședință a Parlamentului? Biroul Permanent se întrunește astăzi

missing
08 aprilie 2021, ora 13:50

Biroul Permanent al Parlamentului se întrunește astăzi la oras 14:00  în ședință. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de serviciul de presă al Legislativului. 

„Urmează să vedem ce decizii vor fi aprobate. Vom anunța imediat după ședință”, ne-a spus Svetlana Rudenco, șefa Direcția relații cu mass media.

Cel mai probabil, urmează o nouă ședință a Parlamentului. Asta deși deputatul PAS, Dumitru Alaiba a declarat acum două zile că săptămâna aceasta nu va avea loc nicio ședință a Parlamentului.

„Din nou, deputații din majoritatea parlamentară au obosit și nu vor ședință. Doar eu am vreo zece legi care așteaptă să fie votate și care stau blocate de socialiști prin comisii. Legi bune, frumoase, pentru oameni. Legi pe economie, pe mediu, pe anticorupție, pe transparență. N-au ei timp pentru așa ceva. Iar seara în emisiuni țipă că problemele urgente ale țării trebuiesc rezolvate”, a menționat Alaiba.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram