/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTOREPORTAJ/ Zeci de oameni și-au luat rămas bun de la actorul Boris Bechet, care a fost astăzi condus pe ultimul drum

missing
09 aprilie 2021, ora 13:00

Republica Moldova a devenit, astăzi, mai săracă. Renumitul actor de film și teatru Boris Bechet a fost petrecut pe ultimul drum de către rude, prieteni și oameni de cultură. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului va fi depus la Teatrul „Alexei Mateevici”. Bechet a fost înmormântat la Cimitirul Central Armenesc, unde va avea loc și slujba funerară.

Boris Bechet a fost actor de teatru și film, „Artist Emerit” al Republicii Moldova. Acesta a decedat pe data de 6 aprilie 2021. Actorul a jucat pe scena teatrală la peste 50 de roluri: (Dragomir) „Năpasta”, (Ion) „Odochia”, (Panfilov) „Moara Fericirii ” (Candidatul) „D” ale carnavalului ”, (Egidei) „Mai lungă clipa decât veacul „(Rolul Central) „Cântecele comice” ș.a.

„Va rămâne în sufletele noastre, aceeași figură vie, cu suflet de copil, pozitiv, gata oricând să-ți ridice buna dispoziție, fiind pregătit de fiecare dată cu o glumă bună. Arma lui, era buna dispoziție, în orice condiții.” au declarat cu multă nostalgie, actorii Teatrul Poetic „Alexei Mateevici”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Viorica Tataru

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram