/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ultima oră! Membrul PACE, care l-a stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sîngerei, în arest la domiciliu

missing
09 aprilie 2021, ora 13:52

Președintele organizației teritoriale a formațiunii politice PACE din Sîngerei, care l-ar fi stropit pe vicepreședintele raionului cu verde de briliant a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia a fost luată acum câteva minute de Judecătoria Sângerei, care a respins demersul procurorilor de arestare a învinuitului pentru o lună.

Procuratura consideră încheierea judecătorului de instrucție ilegală și anunță că o va contesta.

Între timp, al treilea membru PACE a fost astăzi recunoscut și audiat de Procuratura raionului Sîngerei în calitate de bănuit pe marginea incidentului din seara zilei de 6 aprilie.

Amintim că incidentul este cercetat penal de Procuratura raionului Sîngerei sub aspectul comiterii „huliganismului de două sau mai multe persoane” și „chemării la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”. Victima se află internată la spitalul raional, având arsuri de gradul I și II la ambii ochi. Potrivit medicilor, în prezent, starea acestuia este stabilă.

Acțiunile de urmărire penală sunt în derulare, iar Procuratura va reveni cu detalii pe parcurs.

Pentru aceste acțiuni, legislația prevede amendă sau închisoare maximă de până la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram