/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Crimă odioasă la Cahul. Un tânăr și-a ucis socrul și l-a lăsat să zacă în propria curte

missing
10 aprilie 2021, ora 15:48

Cadavrul unui bărbat a fost găsit cu gâtul tăiat în curtea propriei locuințe. Descoperirea macabră a avut loc dimineața zilei de 10 aprilie, în jurul orei 09:10, în localitatea Slobozia Mare din raionul Cahul.

Contactată telefonic de tv8.md, ofițera de presă a IP Cahul, Cristina Ciobanu, a declarat că poliția a fost alertată de un locuitor al satului.

„Acesta a comunicat că a depistat cadavrul consăteanului la domiciliu, cu o plagă în regiunea gâtului. La fața locului s-a deplasat grupul operativ care a stabilit că victima, în vârstă de 49 ani, a fost omorâtă în seara zilei de 9 aprilie”, a declarat ofițera de presă a IP Cahul.

Victima ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu fostul ginere, în vârstă de 29 ani, iar ulterior între ei s-a iscat o ceartă care a culminat cu o crimă. Oaspetele a luat un cuțit de bucătărie și i-a tăiat gâtul gazdei, iar cadavrul l-a lăsat să zacă în curte și a dat bir cu fugiții.

La moment bănuitul este reținut pentru 72 ore conform art. 166 CPP al RM. Pe cazul dat urmează a fi intentată o cauză penală în baza art. 145 CP al RM. La moment au loc investigații și acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram