/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Și-a amenințat cu moartea rudele și a efectuat împușcături la venirea poliției. Un bărbat din Ungheni, reținut

10 aprilie 2021, ora 13:51

A amenințat cu moartea membrii familiei și avertizat polițiștii care au sărit în ajutor că va trage în ei. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani din raionul Ungheni, care a fost reținut de oamenii legii și este cercetat penal. 

Totul s-a întâmplat în noaptea de 10 aprilie, în satul Țîghira, din raionul Ungheni. Fiind beat, acesta s-a dus la casa soacrei sale, unde locuiește concubina sa, în vârstă de 23 de ani, împreună cu trei copii minori.

În urma unui conflict, bărbatul le-a amenințat cu moartea pe concubina sa și mama acesteia.  Individul a scos arma de vânătoare de model ”IJ-58”, calibru 16 mm, care era deținută ilegal și a împușcat în ușa casei. În cele din urmă, femeile au reușit să fugă de acasă, spun polițiștii.

Odată ce oamenii legii au ajuns la fața locului, bărbatul i-a înjurat, i-a amenințat cu moartea cu arma de vânătoare, a efectuat două împușcături în sus și a fugit de la fața locului. Imediat au fost solicitate forțe suplimentare.

La scurt timp, individul a fost reținut, iar arma de vânătoare i-a fost ridicată.

Foto: IP Ungheni

Foto: IP Ungheni

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram