/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un consilier municipal spune că mama și soția lui Ion Ceban s-au vaccinat cu Pfizer în afara rândului

missing
10 aprilie 2021, ora 11:32

Un consilier municipal spune că există informații precum că mama și soția primarului de Chișinău, Ion Ceban, s-au vaccinat cu Pfizer fără rând, câteva zile în urmă. Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a edilului a spus că nu comentează acest subiect.

Consilierul Ion Cebanu, cel care a și făcut anunțul, a scris pe rețelele sociale că fracțiunea Partidului Liberal din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) cere convocarea CMC în mod de urgență, formarea unei comisii de anchetă și verificarea modalității de vaccinare a populației municipiului Chișinău.

Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a edilului, Natalia Ixari, a spus: „nu comentăm nicicum”.

Autoritățile anunță că au identificat 395 de persoane care s-au vaccinat în afara rândului sau au trecut prin procedura de imunizare cu abateri. Asta, deși anterior, președinta Maia Sandu declara că numărul persoanelor vaccinate “din categoria neamuri” ar fi de două ori mai mare.

Chiar și așa, Agenția Națională de Sănătate Publică nu poate spune ce funcții au persoanele care s-au imunizat cu abateri și nici dacă acestea vor fi sancționate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram