Un consilier municipal spune că există informații precum că mama și soția primarului de Chișinău, Ion Ceban, s-au vaccinat cu Pfizer fără rând, câteva zile în urmă. Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a edilului a spus că nu comentează acest subiect.

Consilierul Ion Cebanu, cel care a și făcut anunțul, a scris pe rețelele sociale că fracțiunea Partidului Liberal din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) cere convocarea CMC în mod de urgență, formarea unei comisii de anchetă și verificarea modalității de vaccinare a populației municipiului Chișinău.

Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a edilului, Natalia Ixari, a spus: „nu comentăm nicicum”.

Autoritățile anunță că au identificat 395 de persoane care s-au vaccinat în afara rândului sau au trecut prin procedura de imunizare cu abateri. Asta, deși anterior, președinta Maia Sandu declara că numărul persoanelor vaccinate “din categoria neamuri” ar fi de două ori mai mare.

Chiar și așa, Agenția Națională de Sănătate Publică nu poate spune ce funcții au persoanele care s-au imunizat cu abateri și nici dacă acestea vor fi sancționate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!