/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Un bărbat din Hîncești și-a amenințat soția cu moartea, iar acum s-a ales cu o cauză penală

missing
11 aprilie 2021, ora 11:04

Și-a amenințat soția cu moartea, iar acum s-a ales cu o cauză penală. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 64 de ani din Hîncești, care fiind în stare de ebrietate, a amenințat-o pe soția sa cu o armă de vânătoare.

Incidentul a avut loc în seara zile de 10 aprilie, în jurul orelor 19:00. Fiind în stare de ebrietate, acesta s-a luat la ceartă cu soția sa, în vârstă de 60 ani și a amenințat-o cu arma de vânătoare de model „Toz”, calibru 16×70 mm, pe care o deținea ilegal.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Hîncești au stabilit că bărbatul nu este înregistrat ca posesor legal de arme. În urma măsurilor întreprinse de către oamenii legii, arma de vânătoare a fost ridicată.

Pe cazul dat urmează să fie inițiată o cauză penală conform art. 155 Cod Penal al RM (amenințarea cu omor). Totodată, bărbatul a primit interdicția de a se apropia de familie.

IP Hîncești menționează că, în ultima perioadă, în raion se atestă o creștere a infracțiunilor comise cu aplicarea sau folosirea armelor de foc deținute ilegal.

Foto: IP Hîncești

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram