Și-a amenințat soția cu moartea, iar acum s-a ales cu o cauză penală. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 64 de ani din Hîncești, care fiind în stare de ebrietate, a amenințat-o pe soția sa cu o armă de vânătoare.

Incidentul a avut loc în seara zile de 10 aprilie, în jurul orelor 19:00. Fiind în stare de ebrietate, acesta s-a luat la ceartă cu soția sa, în vârstă de 60 ani și a amenințat-o cu arma de vânătoare de model „Toz”, calibru 16×70 mm, pe care o deținea ilegal.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Hîncești au stabilit că bărbatul nu este înregistrat ca posesor legal de arme. În urma măsurilor întreprinse de către oamenii legii, arma de vânătoare a fost ridicată.

Pe cazul dat urmează să fie inițiată o cauză penală conform art. 155 Cod Penal al RM (amenințarea cu omor). Totodată, bărbatul a primit interdicția de a se apropia de familie.

IP Hîncești menționează că, în ultima perioadă, în raion se atestă o creștere a infracțiunilor comise cu aplicarea sau folosirea armelor de foc deținute ilegal.

Foto: IP Hîncești

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!