A ridicat un salariu de peste 192 de mii de lei de la Cancelaria de Stat și a achiziționat un apartament în 2020. Cel puțin asta se arată în declarația de avere pentru 2020 a fostului premier Ion Chicu, care de curând a anunțat că își lansează partid politic. 

Fostul premier mai declară și un salariu de la Ministerul Finanțelor, care este puțin peste 3000 de lei, dar și de la Aparatul Președintelui Republicii Moldova – 1896 de lei.

În declarația de avere a lui Chicu se mai regăsesc și trei terenuri. Acesta mai declară și o vilă pe care o are în proprietate din 2015 și valorează aproximativ 776 690 de lei. Mai mult, în 2020, fostul premier a achiziționat un apartament de aproape 60 de metri pătrați, care valorează peste 379 de mii de lei, conform declarației sale de avere.

Mai mult, Ion Chicu declară că este proprietarul unui automobil de marca Suzuki, fabricat în 2015, în valoare de 200 de mii de lei.

Totodată, fostul prim-ministru declară că familia sa are și două datorii la o bancă din Republica Moldova de 50 000 și, respectiv, 690 000 de lei.

Amintim că recent, fostul premier al Republicii Moldova, Ion Chicu, a anunțat că își creează partid politic.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!