timp liber

Natalia Morari a născut un băiețel. Mesajul prezentatoarei TV8 și prima fotografie cu micuțul

12 aprilie 2021, ora 16:24
Distribuie:

Natalia Morari, prezentatoarea emisiunii Politica de la TV8, a născut astăzi un băiețel.  Jurnalista a decis să-i pună numele Rem și ne-a relatat că atât ea, cât și copilul sunt bine. 

Acesta este primul copil al jurnalistei de 37 de ani, care a și împărtășit o fotografie cu micuțul. „Rem, my boy???? 12.04.2021 You’ll rock this world, I know????”, a scrie Natalia într-o postare pe Facebook.

Realizatoarea emisiunii Politica de la TV8 a anunțat că este în așteptarea unui bebeluș de ziua sa  printr-un mesaj pe rețele sociale. „Salut 37! Tu ai venit să schimbi totul in viața mea❤️Deja o pot spune deschis – e pentru prima dată când ziua mea de naștere o întâlnesc cu o inimă vie care bate în mine. De acum încolo și pentru totdeauna Universul meu se va împărți la doi. Unora acest dar li se dă ușor, altora – ca mine – mai greu, însă nu există nimic imposibil. Important e să crezi și să nu renunți❤️. Nu știu dacă îmi mai doresc azi altceva decât să devin o mamă bună, ideală oricum n-am cum să fiu”, a scris la 12 ianuarie Natalia Morari.

Natalia, sincere felicitări!

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram