Natalia Morari, prezentatoarea emisiunii Politica de la TV8, a născut astăzi un băiețel.  Jurnalista a decis să-i pună numele Rem și ne-a relatat că atât ea, cât și copilul sunt bine. 

Acesta este primul copil al jurnalistei de 37 de ani, care a și împărtășit o fotografie cu micuțul. „Rem, my boy🤍 12.04.2021 You’ll rock this world, I know🌏”, a scrie Natalia într-o postare pe Facebook.

Realizatoarea emisiunii Politica de la TV8 a anunțat că este în așteptarea unui bebeluș de ziua sa  printr-un mesaj pe rețele sociale. „Salut 37! Tu ai venit să schimbi totul in viața mea❤️Deja o pot spune deschis – e pentru prima dată când ziua mea de naștere o întâlnesc cu o inimă vie care bate în mine. De acum încolo și pentru totdeauna Universul meu se va împărți la doi. Unora acest dar li se dă ușor, altora – ca mine – mai greu, însă nu există nimic imposibil. Important e să crezi și să nu renunți❤️. Nu știu dacă îmi mai doresc azi altceva decât să devin o mamă bună, ideală oricum n-am cum să fiu”, a scris la 12 ianuarie Natalia Morari.

Natalia, sincere felicitări!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!