Tragedie într-o familie din raionul Ocnița. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost descoperit împușcat aseară în propria locuință. 

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 19:23. Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat cadavrul bărbatului, cu o plagă în regiunea pieptului. Lângă victimă, se afla o armă de vânătoare de calibrul 16. Bărbatul deținea arma ilegal, spun polițiștii. Versiunea de bază a oamenilor legiii este că victima s-ar fi sinucis.

De asemenea, a fost descoperit și un bilețel de adio, în care bărbatul își explica gestul. Cadavrul bărbatului a fost îndreptat spre examinare medico-legală. Poliția investighează acest caz.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!