/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ „Am venit să oprim dezmățul”. Doi deputați cer sistarea activității carierei Micăuți

12 aprilie 2021, ora 12:36

Președintele fracțiunii Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA) Alexandr Slusari, este la cariera de la Micăuți, unde în pofida tuturor demersurilor de demascare a ilegalităților făcute de Comisia de anchetă pe acest caz, lucrările continuă. Într-o intervenție live pe Facebook, Slusari, împreună cu deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Lilian Carp, menționează că vor bloca lucrările carierei, iar la fața locului a fost solicitată poliția. 

„Doi indivizi cu dosare penale pornite sfidează legea, nu se tem de nimic pentru că sunt protejați de cercul lui Dodon și profită de haosul din țară. Noi am venit să oprim dezmățul, am chemat organele abilitate, dar dacă nici acestea nu vor contribui la sistarea activității carierei, noi, membrii Comisiei, vom fi nevoiți să blocăm lucrările carierei”, a declarat Alexandr Slusari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram