/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Un bărbat cercetat penal pentru trafic de copii și persoane, extrădat în Republica Moldova

missing
12 aprilie 2021, ora 15:54

Un moldovean de 36 de ani, cercetat penal pentru trafic de copii și de persoane în scop de exploatare sexuală, anunțat în căutare internațională din 2019,  a fost extrădat din Republica Cehă.

În anul 2018, inculpatul, în complicitate cu alte persoane, au recrutat, două tinere sub pretextul oferirii unui post de lucru în calitate de dădacă. Printre acestea se numără o minoră.

Bărbatul le-a adăpostit într-un apartament din municipiul Chișinău și le-a impus să presteze servicii sexuale. Tinerele, cu vârstele de 25 și 17 ani, au fost agresate fizic și verbal

Inculpatul a fost plasat în arest preventiv pe un termen de 30 de zile în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Dacă i se va demonstra vinovăția, acesta riscă între 15 și 20 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram