Mai multe persoane au fost împuşcate în timpul unui atac armat într-un liceu din Knoxville, un oraş din statul american Tennessee.

„Ofiţerii Departamentului de poliţie din Knoxville au fost trimişi la liceul Austin-East Magnet după ce un suspect înarmat a fost raportat în incintă. S-au tras focuri de armă în timp ce se apropiau de suspect”, a anunţat poliţia locală într-un mesaj pe Twittter.

Un poliţist a fost împușcat, dar este în afara pericolului, transmite Digi24.ro. Primarul oraşului, Indya Kincannon, a declarat presei locale că a vorbit cu poliţistul rănit care „este conştient” şi „rămâne pozitiv”.

O persoană a murit la locul incidentului. Potrivit oamenilor legii, ar fi vorba despre un elev.

Un bărbat a fost arestat au transmis  autorităţile. Pe un stadion de baseball adiacent liceului a fost deschis un punct de prim-ajutor pentru familiile afectate.

„Clădirea a fost securizată, iar elevii care nu au fost implicaţi în incident au ajuns la familiile lor”, a scris pe Twitter un responsabil al districtului şcolar.

Bill Lee, guvernatorul de Tennessee, care cu câteva zile în urmă a dat mai multe drepturi deţinătorilor de arme în statul său, a spus că situaţia este „tragică şi foarte dificilă”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!