O tânără care traversa regulamentar o stradă din Capitală a fost lovită de o mașină. Impactul s-a produs la ora 20:20 pe strada Miorița din cartierul Telecentru.

Solicitată de tv8.md, ofițera de presă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic, a declarat că tânăra în vârstă de 29 de ani traversa regulamentar strada, când a fost lovită de un automobil de model „Dacia”, condus de o șoferiță în vârstă de 41 de ani.

La fața locului a fost îndreptat un echipaj al poliției și o ambulanță care a preluat victima. Aceasta s-a ales cu traumatisme și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele și în dependență de gravitatea leziunilor, șoferița va fi trasă la răspundere.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!