/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Încă 48 de mii de doze de vaccin AstraZeneca, livrate R. Moldova până la sfârșitul lunii, prin platforma COVAX

missing
13 aprilie 2021, ora 14:06

Încă 48 de mii de doze de vaccin AstraZeneca urmează să fie livrate Republicii Moldova până la sfârșitul acestei luni. Țara noastră va beneficia de acest nou lot prin intermediul platformei COVAX.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă de Alexei Ceban, epidemiolog în cadrul ANSP.

„Avem o confirmare de la platforma COVAX că în luna aprilie, sperăm că la sfârșitul acestei luni, vom avea deja 48.000 de doze de vaccin Astrazeneca, livrate în țară”, a spus Ceban.

Până în prezent, în Republica Moldova au ajuns aproape 87 de mii de doze de vaccin AstraZeneca. O parte dintre ele au ajuns sub formă de donație din partea României.  De la începutul campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, au fost imunizați aproape 68 de mii de moldoveni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram