/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Victor Stepaniuc va contesta în instanță decizia privind demiterea sa din aparatul Președinției

13 aprilie 2021, ora 13:26

Victor Stepaniuc a decis să conteste în instanța de judecată decizia privind demiterea sa din funcția de șef al Direcției consultanță a Aparatului Președinției. Potrivit lui Stepaniuc, concedierea sa ar avea la bază motive politice.

Mai mult, funcționarul susține că ar fi fodt încălcate mai multe prevederi ale legislației. Fostul deputat Victor Stepaniuc a anunțat luni că a fost dat afară din Aparatul Președinției, în urma aprobării noii structuri. Tot luni a fost ultima sa zi de lucru în cadrul instituției. Stepaniuc s-a declarat indignat că a fost lăsat fără funcție cu doar patru luni înainte de vârsta de pensionare.

Victor Stepaniuc a fost numit în funcția de șef al Direcției consultanță în perioada în care președinte era Igor Dodon, în urma unui concurs desfășurat în luna martie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram