Victor Stepaniuc a decis să conteste în instanța de judecată decizia privind demiterea sa din funcția de șef al Direcției consultanță a Aparatului Președinției. Potrivit lui Stepaniuc, concedierea sa ar avea la bază motive politice.

Mai mult, funcționarul susține că ar fi fodt încălcate mai multe prevederi ale legislației. Fostul deputat Victor Stepaniuc a anunțat luni că a fost dat afară din Aparatul Președinției, în urma aprobării noii structuri. Tot luni a fost ultima sa zi de lucru în cadrul instituției. Stepaniuc s-a declarat indignat că a fost lăsat fără funcție cu doar patru luni înainte de vârsta de pensionare.

Victor Stepaniuc a fost numit în funcția de șef al Direcției consultanță în perioada în care președinte era Igor Dodon, în urma unui concurs desfășurat în luna martie 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!